"Lum fum budli bu" - produksjon av barneforestilling

I 2022 har jeg, Guro Trøseid Gjertadberget og Irene Waaler Lecomte på regi arbeidet med en barneforestilling "Lum fum budli bu", basert på folkelige tradisjonsmateriale fra Akershus omegn.

Les mer  
Folkemusikk.no anmelder Heimklang

Les Folkemusikk.no si anmelding av plata Heimklang. "Her skal det grooves, og vi skal stå i et fullt lokale med en enhet eller to innabords og gynge i takt til den tunge rytmen i «Nils Ola-låten».

Les mer  
Folk i Inderøy

Med utgangpunkt i lokale folkelige musikk-, danse- og sangtradisjoner, bidrog prosjektet Folk i Inderøy til å skape møteplasser på tvers av generasjoner, språk og bakgrunn.

Les mer  
Arkivkonsert - arkivformidling Trøndelag

I mars 2022 samarbeidet jeg som arkivformidler ved Norsk senter for folkemusikk og folkedans, sammen med folkesanger Synnøve Brøndbo Plassen, folkemusiker Torfinn Hofstad og Hilmar året rundt om en serie arkivkonserter i Trøndelag.

Les mer  
Plateslepp: NT Folk – nordtrøndersk tradisjonsmusikk med ny vri

NT folk er ei nyetablert gruppe som spiller nordtrøndersk folkemusikk med fele og band. 17. desember ga de ut plata Heimklang.

Les mer  
Norsk senter for folkemusikk og folkedans - Arkivdanskonsert!

13/11.2021- Som ansatt arkivformidler ved Norsk senter for folkemusikk og folkedans har jeg høsten 2021 fått være med på å utvikle et spennende konsept "Arkivdansekonsert".

Les mer